Επικοινωνια

Για επικοινωνία: blackathena@squat.net
Επίσης, ενημερώστε με ένα απλό μήνυμα αν θέλετε να λαμβάνετε e-mail για νέες αναρτήσεις.

Update 22/3/2016: Επειδή μεγάλο μέρος του διαλόγου/σχολιασμών/κριτικών γίνεται πλέον στα social media να ξέρετε ότι το Black Athena ούτε τα παρακολουθεί και ούτε τα χρησιμοποιεί. Οπότε αν θέλετε κάτι να φτάσει εδώ, απλά στείλτε το.

{UPDATE 23/3/21: Η ρουφήχτρα, καταβόθρα του Fb έχει ρουφήξει κι αυτό το blog αλλά όχι ολοκληρωτικά.}

Επίσης, αν θέλετε να αναδημοσιεύσετε ή να κάνετε ειλικρινή διάλογο/κριτική με το Black Athena είναι καλό για λόγους ζύμωσης/μάθησης/επικοινωνίας ΚΑΙ ΜΟΝΟ να ενημερώνετε. Αν δε θέλετε, δεν υπάρχει λόγος να επικοινωνήστε.

Ότι γράφεται σε αυτό το μπλογκ είναι είτε αναλύσεις για το πως είχαν ή έχουν τα πράγματα, είτε εκτιμήσεις για το πως θα έχουν. Με προσπάθεια να τα βλέπουμε από τη σκοπιά των από τα κάτω, των φτωχών, των αποκλεισμένων. Από τη σκοπιά του αγώνα της ελευθερίας και όπως αυτή μπορεί να σταθεί στο πλάι των κινημάτων της αντιεξουσίας, της αναρχίας, της αυτονομίας και της αυτοοργάνωσης.

Έτσι τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με κάποια μεγάλη αλήθεια, δόγμα ή αντικειμενική πραγματικότητα. Η κριτική και όποια σχόλια προς συζήτηση ας γίνονται με αυτά κατά νου (δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε τζάμπα).