Black Athena

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στη Νοταρά από το ελληνικό κράτος!!

Ανέβηκε στο διαδίκτυο ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στη Νοταρά 26 από κάποια ομάδα νεοναζί. Ενδιαφέρον πως η «Εφημερίδα των Συντακτών» χαρακτηρίζει το βίντεο «παραληρηματικό». Κι όμως βλέποντας το βίντεο δε φαίνεται και τόσο παραληρηματικό. Περισσότερο μοιάζει με επιτροπή φασιστοκατοίκων. Μάλλον αυτό είναι το πιο τρομακτικό απ’ όλα.

notara

Το βίντεο ξεκινάει με εικόνες που υποτίθεται προπαγανδίζουν οι αντιφασίστες με παιδάκια να παίζουν, μετανάστες να χορεύουν και άλλα τέτοια που παρουσιάζουν τους μετανάστες κανονικούς ανθρώπους καθόλου επικίνδυνους, συνεχίζει με διάφορα τραγελαφικά από ξύλο μεταξύ μεταναστών, ξύλο με μπάτσους, πορείες όπου κρατάνε σημαίες του F.S.A. (Ελεύθερος Συριακός Στρατός) για να υποδηλώσει πως στην πραγματικότητα οι μετανάστες είναι τρομοκράτες. Λένε και την εξής μπούρδα:

«Μέλη του F.S.A. (Ελεύθερος Συριακός Στρατός) και της τζιχαντιστικής οργάνωσης Al nusra δηλαδή οργανώσεις που απαρτίζουν το ισλαμικό κράτος (ISIS.)»

Δεν μπορούν ούτε αυτές τις ομάδες μεταξύ τους να ξεχωρίσουν. Ένα search στο Wikipedia είναι. Μέχρις αυτό το σημείο όλα καλά. Η τυπική νεοναζιστική βλακεία.

Πιο κάτω όμως το πράγμα γίνεται καλύτερο. Γράφουν επί λέξει (έκατσα και το αντέγραψα μέχρι και το τελευταίο τόνο –  τα λάθη δικά τους):

«ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

…Οι λαθρομετανάστες – πρόσφυγες τους δίνουμε (όχι πως δεν τα πήραν απο μόνοι τους) ίσα δικαιώματα και σαν Δ’ΙΚΑΙΟ θα έχουν και τις ίσες ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Φυσικά να έχουν οι πρόσφυγες όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα, δωρεάν στέγαση (έχουν τα Hot Spot), δωρεάν υγεία (Με γενόσημα φάρμακα όχι αυθεντικά εννοείτε όπως έχουν και οι Έλληνες πολίτες) και δωρεάν παιδεία (χωρίς όμως τα Ελληνόπουλα να είναι αναγκασμένα να προσκυνούν τον Αλλά ή να κρύβοντε για να φάνε χοιρινό για να μην κολάζουν τα προσφυγόπουλα) και όλα αυτά

….Με συνοπτικές διαδικασίες να καταγραφούν από τους Δήμους μέχρι και οι κουφάλες των δοντιών τους, αποτυπώματα κτλ κτλ κτλ όπως κάνουν και στους Έλληνες πολίτες και αφού θα τα έχουν όλα δωρεάν, οι Άντρες “πρόσφυγες” να εργαστούν στα δημόσια έργα σαν εργάτες (να φτιάξουν δρόμους, να καλωπίζουν τους δρόμους, να τους βάφουν, να τους φτιάχνουν) να σπέρνουν και να καλλιεργούν χωράφια για το δημόσιο (ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ) συμφέρον το λιγότερο 8 (που δεν υπάρχει πουθενά) με 10 ώρες όσες δουλεύει δηλαδή και ένας Έλληνας Πολίτης

Οι γυναίκες προσφυγοπούλες ή μετανάστριες να δουλέψουν στην καθαριότητα, να σκουπίζουν τους δρόμους, να βοηθάνε τους οδοκαθαριστές, να καθαρίζουν υπουργεία, νομαρχίες, γραφεία κτλ κτλ αφου τα προσφυγόπουλα θα είναι στο σχολείο δεν θα έχουν πρόβλημα να εργαστούν (όπως κάνει και μια Ελληνίδα γυναίκα). Μπορούν να κάνουν τόσες εργασίες ώστε να αποπληρώσουν την ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ φιλοξενία μας..»

Καταρχάς να τους ευχαριστήσουμε που γράφουν και κανένα κείμενο και κάνουν πιο κατανοητό το φαινόμενο του φασισμού. Όλα όσα λένε θα μπορούσε να τα γράφει κάποιος στο protagon.gr απλά χωρίς λάθη, με καλύτερη σύνταξη και πιο προσεγμένο political correct περιεχόμενο. Όλα όσα γράφει είναι η ουσία του κράτους. Ιατρικές εξετάσεις όπως έκανε το γερμανικό κράτος για τους μετανάστες τη δεκαετία του ’50 – ’60, εργασία για το κράτος με μισθούς πείνας ή τίποτα. Το έγραφα και πιο παλιά σε ένα κείμενο για τον φασισμό, ότι τέτοια ναζιστικού τύπου πράγματα τα πρότεινε και ο Κασιδιάρης αλλά αυτό που συμβαίνει στον σημερινό φασισμό είναι ένα βήμα πιο μπροστά. Αυτά γίνονται στις φυλακές του πολιτισμένου κόσμου, όπου οι φυλακισμένοι δουλεύουν για τη φυλακή σε μεγάλες εταιρείες με πολύ λίγα ή καθόλου λεφτά (δες την κινητοποίηση των αμερικανών κρατουμένων κατά της σκλαβιάς και τι γίνεται στις γερμανικές φυλακές). Το πιο τραγικό είναι πως κάνουν παραλληλισμούς με τους έλληνες υπηκόους (αφού παίρνει γενόσημα ο έλληνας, γενόσημα και ο μετανάστης) ενώ αυτό υποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως το θέμα είναι ταξικό και όχι εθνικό. Ότι όπως μεταχειρίζεται τους μετανάστες τόσα χρόνια θα ήθελε πολύ να μεταχειρίζεται και τους έλληνες υπηκόους απλά όχι ενωμένους. Και σε αυτό το σημείο έρχονται οι εθνικιστές και όλοι πατριώτες να επιτελέσουν το έργο τους – της διαίρεσης των από τα κάτω.

Όλα όσα λένε οι νεοναζί είναι η επίσημη κρατική πολιτική (εδώ και μερικές δεκαετίες) με διάφορες παραλλαγές. Θέλει να έχει και έχει τους μετανάστες για φτηνή ή τζάμπα εργασία, πλήρως ελεγχόμενους και πειθαρχημένους. Το κράτος κάνει αυτό ακριβώς είτε στις φυλακές, είτε με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης τότε και σήμερα, είτε με τα κέντρα φιλοξενίας, είτε με τη φτηνή μαύρη εργασία των μεταναστών σε όλη την επικράτεια. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι θα βρεις πολύ κόσμο στην ελλάδα να τα λέει αυτά σαν αυτονόητα. Ότι αφού τους φιλοξενούμε να μας το ανταποδώσουν. Τους φιλοξενούμε όλοι μαζί λες και το κράτος είμαστε όλοι εμείς. Αυτή την ουδετερότητα του κράτους καταφέρνει πολύ καλά να την επιβάλλει ιδεολογικά η κυβέρνηση της Αριστεράς.

Οι νεοναζί είναι οι πιο φανατικοί υποστηρικτές της κρατικής πολιτικής, κάποιου είδους ακτιβιστές υπέρ των συμφερόντων του κράτους (δηλαδή του κεφαλαίου) και το αποδεικνύουν όχι μόνο μέσα από τις πράξεις τους αλλά και μέσα από τα λόγια τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.